KIOSKI UUTISIA

Hei,
Ensi kesänä toteutan viimein pitkäaikaisen haaveeni, eli avaan kioskin (kahvi, pulla ja jäätelö) saareemme. Tarkoituksena on mm. lisätä yhteisöllisyyttä ja työllistää saaren nuorisoa. Kioski tulee ns. ‘helikopterikentälle’ lähelle yhteistä jäteastiaa. Alustavasti kioski olisi avoinna kesä- ja elokuussa viikonloppuisin (pe-su) ja päivittäin juhannuksesta koulujen alkuun.
Tällä viikolla tehdään kioskipaikalla perustuksia ja ensi viikolla kioskirakennus toimitetaan. Sen jälkeen pitää vielä vetää vedet ja sähkö. Tavoitteena on avata kioski pe 2.6. Ajankohta vahvistetaan vielä erillisellä tiedotteella kuten myös aukioloajat. Virallisia avajaisia vietetään kahvin ja kakun kera juhannuslauantaina (säävaraus).
Kioskin yhteyteen tulee myös kierrätyspiste (lasi, metalli, muovi ja pahvi).
 
Kuulumisiin ja tapaamisiin!

t. Heidi Karlsson, Rågöläinen vuodesta 1972