Kesäveden avaus 05/2023

Hei

Kesäveden avausta on valmisteltu viikonlopun aikana pumppuhuoneella, mutta siinä tuli kuitenkin hiukan takapakkia. Näyttää siltä, että porakaivon pumppu on rikki ja siihen on tilattu uusi, mikä pitäisi saapua vielä tämän viikon aikana.

Pumpun vaihto pyritään tekemään viikonloppuna 29-30.4.2023 aikana.

Tämän jälkeen päästään paineistamaan putkistoa niiltä osin kun se on sulana.

TÄRKEÄÄ JOKAISELLE TIELLE / VESILINJALLE:

Vuoden 2022 varsinaisessa yhtiökokouksessa sovittiin, että jokaiselta tieltä / vesilinjalta ilmoittautuu 1-3 henkilöä hallitukselle tiekohtaiseksi vesivastaajaksi. Tarkoitus on, että jokaisen tien/linjan varrella olevat tontit tutkitaan mahdollisimman pian ja todennetaan, ettei osakkaan oma tonttiputki vuoda. Näitä tapauksia oli viime vuonna muutamia ja kun kesälomakausi päättyi, niin syys-lokakuun ajan kaivossa vedenpinta pysyi maksimissaan. Tarkoittaen sitä, että runkolinja pitää, mutta kun tonttisulut suljettiin osakkaiden toimesta, niin vuodot lakkasivat.

Tievastaavat voivat ilmoittautua tämän nettisivun kautta jättämällä kommentin kirjoitukseen.

Terveisin Vesilaitos / J&J

9 Kommentit tuotteelle “Kesäveden avaus 05/2023

 1. Moi. Ilmoitan meidän vesilinja vastaaviksi minut Timo Pulkkinen tontti K17T3 sekä Jaana Pönni ja Jussi Törmänen heidän tontti taitaa olla K17T5.

 2. Moi, Ilmoitan Rågönniemen vesilinjalle minut Valto Vuolion K11T2 ja Sulo Tikan. Muitakin varmasti tulee mukaan, kunhan sana lähtee kiertämään.

 3. Hei.
  Rågönsalmen vesilinjalla voin auttaa, mutta tulevana viikonloppuna olen melko vähän saaressa koska emme ole vielä aloittaneet mökkikautta.
  Mutta minuun voitte ottaa yhteyttä niin katsotaan mitä voidaan tehdä.
  Tontti K18T3

 4. Hoidan Rågöntie 301 A-D tonteille johtavat putkilinjatarkkailut 60 mm runkoputken päästä jakotukilta tonttiliittymiin. En tutki 32 mm syöttöputkea Östergloetin yli Rågön Rantatielle.

  t. Pirjo ja Antti Fröjdman , K1T7, 301D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*