OTTO JA ROMULUS KERÄYSAUTOT HÖSTNÄSISSÄ TO 11.7 KLO 19.30-19.45

Hei Rågöläiset,

Tiedoksi että Rosk’n Rollin Otto ja Romulus-keräysautot ovat Höstnäsin laiturin luona torstaina 11.7 klo 19.30-19.45. Otto-keräysauto vastaanottaa erityyppisiä vaarallisia jätteitä, kuten loisteputkia, jäteöljyä, akkuja, maaleja, liuttimia, jäähdytinnesteitä, torjunta-aineita ja siivouskemikaaleja. Pakkauksesta pitää käydä ilmi, mitä se sisältää. Otto-keräysautoon voi tuoda korkeintaan 50 kg vaarallisia jätteitä, 5 akkua tai vastaavan määrän vaarallisia jätteitä per asiakas.

Metalliromua keräävään Romulus-autoon voi tuoda henkilöauton peräkäryllisen verran metalliromua. Keräykseen kelpaavat esimerkiksi polkupyörät ja puulämmitteiset kiukaat (ilman kiviä). Romuluksen kyytiin ei sovi tuoda sähkölaitteita. Mitään jätteitä ei saa jättää keräyksen pysähdyspaikalle etukäteen.

Ystävällisin terveisin

Hallitus