Tiedote vesilaitoksen tilasta 30.4.2024

Arvoisat osakkaat,
Rågön vesilaitoksen vesiverkoston painetestaukset on saatu tehtyä ja verkoston kaikkiin osiin tulee vettä. Joillakin alueilla veden paine ja virtaus ovat heikkoja ja näiden ongelmien syytä emme vielä tiedä. Uskomme että kun osakkaat alkavat käyttää mökkejään saamme lisätietoa joka auttaa parantamaan tilannetta. Vesi saattaa myös olla sameaa kun putkistosta irtoaa sinne talven aikana kertynyttä sakkaa.

Veden puhdistus on aloitettu maanantai-illalla, mutta tulee kestämään melko pitkään ennen kuin puhdas vesi on huuhtonut koko verkoston. Kesävettä emme suosittele juotavaksi ilman keittämistä, mutta pesuvedeksi se sopii erinomaisesti.
Otamme vedestä näytteen viikon tai parin kuluttua ja tiedotamme heti kun veden laatu täyttää juomaveden laatukriteerit.

Iloista vappua!
T. Rågservicen hallitus
puh. 044-901 0278 (Vesilaitoksen päivystyspuhelin)