Vesilaitos – 22.8.2022

Hei

Hajonneet vesijärjestelmän osat on nyt vaihdettu ja vesi virtaa taas. Saaressa on nyt kuitenkin jossain kohtaa oletettu vuoto, mitä vian rajaamistoimenpiteistä ja etsinnöistä huolimatta ei olla löydetty. Vian etsintä silloin, kun saaressa on käyttäjiä, on todella hidasta vaihtelevan tilanteen mukaan. Lisäksi etsintä työssä tulisi olla 3 – 4 henkilöä mukana, joten vapaaehtoiset voivat ilmoittautua Jarille vastaamalla tähän viestiin.

Vesilaitoksella kävi tänään sähköasentaja tekemässä uuden järjestelmän kytkennät ja samalla suunnittelimme hiukan uudistuksia säätöjärjestelmään. Nämä tullaan touteuttamaan toivottavasti tämän syksyn aikana.

Jos osakkaat huomaavat epätavallisessa paikassa kosteutta mitä normaalisti ei ole, niin olkaa ystävällisiä ja ilmoittakaa siitä vesihuollolle (Jari) tai jollekkin toiselle hallituksen jäsenelle.

T: Vesilaitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*