Metsähakkuut 2021

Hyvät Osakkaat!

Metsähakkuita jatketaan nyt tienkunnostus urakan ohessa niin Rågön saaressa kuin myös Lämpholmenin puolella ja metsurit ovat työn touhussa.

Metsurit ilmoittivat tänään kahdesta vaaratilanteesta, missä henkilöt olivat tulleet kesken kaiken metsäkoneen välittömään läheisyyteen niin, ettei kuljettaja heitä olisi voinut havaita. Onneksi metsuri oli huomannut tilanteet ja suoranaisesti hätistellyt ihmiset pois. Myöskään ko. alueelle missä metsurit työskentelevät, ei tule mennä, koska kaadettavat puut saattavat olla pitkiä ja arviointi mihin asti latva ylettää kaatuessaan, on vaikeaa.

Jos teillä on jotain asiaa metsähakkuisiin liittyen, ÄLKÄÄ menkö juttelemaan niistä työskentelevien metsureiden kanssa, vaan olkaa yhteydessä joko Janek Mahlberg tai Jari Lappeteläiseen. Näin säästytään vaaratilanteilta tai tilanteilta missä todella jotain ikävää tapahtuu. Muutenkin pystymme koordinoimaan projektia näin paremmin.

Lisäksi jos näette puissa joko sinisen tai punaisen nauha, älkää niitä poistako. Punaisella ja sinisellä nauhalla on eri tarkoitukset, mistä on nyt erikseen sovittu metsureiden kanssa ja sitä mitä niillä tällä hetkellä halutaan viestiä, ei olla julkaistu osakkaille. Eli jos niitä poistatte, voi tulla virhearviointi onko puu kaadettavien vai säästettävien listalla!

Terveisin,

Hallitus

3 Kommentit tuotteelle “Metsähakkuut 2021

 1. Hei
  Tiedoksi varmuuden vuoksi hallitukselle ja metsureille että tonteilla K5T2-3 on yhteensä 8 kaadettaviksi merkittyä puuta. Merkinnät tehty PUNAISELLA nauhalla

 2. Rågörantatie 6 ja 4 tonttien takana on viime syksyn jäljiltä korjaamatta kaikki risut ja lisäksi tuulen kaatamia puita 2 kpl + yksi
  kenossa oleva. Alue on järkyttävän näköinen ja mahdoton liikuttavaksi.
  Sattumalta tapasin eilen risujen kerääjän, joka oli vime syksynä kerännyt rungot ko alueelta. Kertoi, että risut jäi keräämättä
  maaston märkyydestä johtuen. Ei tiennyt,
  että alue pitää nyt putsata. Pyydän, että
  putsaustoimeksianto annetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*