Lyhyet terveiset yhtiökokouksesta

Hyvät osakkaat,
Oy Rågservice Ab:n varsinainen yhtiökokous pidettiin Calliolassa sunnuntaina 22.9.2024. Yhtiökokouksessa päätettiin mm. seuraavaa:
  1. Vahvistettiin 2024-25 talousarvio: vuosimaksu 614€/osake (sis. lainanlyhennyksen 194€/osake). Laiturimaksu 80€/venepaikka. Maksuista lähetetään lasku osakkaille. HUOM: Yhtiöllä on uusi pankkitili, joka löytyy laskusta.
  2. Timo Pulkkinen ja Jaana Pönni eivät olleet ehdolla hallitukseen, joten uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin: Lasse Hartikainen ja Lasse Holopainen. Ari Vanhanen, Jarmo Gillberg ja Heidi Karlsson valittiin vanhoina jäseninä hallitukseen.
  3. Metsäsuunnitelma hyväksyttiin ja mahdollisten saatavien metsätulojen käytöstä annettiin hallitukselle valtuudet käyttää niitä kehityssuunnitelman mukaisiin investointeihin ja parannuksiin.

Saimme kokouksen jälkeen Metsäreviirin Robin Järvelältä tiedon, että erot hänen kokouksessa esittelemänsä materiaalin luvuissa verrattuna meille toimitettuun Metsäsuunnitelmaan johtuivat siitä, että niihin oli lisätty yhden vuoden metsän kasvu ja hinnat uuden keskihintalistan mukaisina.

Lasku vuosimaksusta lähetetään lokakuun alkuviikoilla.  Laskun eräpäivä on 24.10.2024​. Jos sinulla on haasteita hoitaa lasku kertamaksuna, ole yhteydessä hallitukseen (ragohallitus@gmail.com) ennen laskun eräpäivää ja sovi maksusuunnitelmasta.
Jos luovut venepaikasta, ilmoitathan siitä hallitukselle pikimmiten, että vältymme turhalta laskutukselta.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa Ari Vanhanen valittiin hallituksen puheenjohtajaksi.
Näillä näkymin kesävesi suljetaan 11-13.10.

Laadimme viimeistään lokakuun alussa erillisen, tarkemman tiedotteen yhtiökokouksessa käsitellyistä aiheista ja muista ajankohtaisista asioista.

Kiitoksia kaikille, jotka osallistuitte yhtiökokoukseen. Hienoa että niin moni pääsi paikalle!

yhteistyöterveisin
Hallitus